Kleine beurt in Hoogvliet

Bij Vakgarage Ketting & Zoon wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Ketting & Zoon niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Ketting & Zoon voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Hoogvliet altijd langs Vakgarage Ketting & Zoon om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Hoogvliet? Kom dan langs Pottebakkerstraat 19 in Hoogvliet (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageketting.nl of bel naar 06-15494121.

Contactgegevens

Vakgarage Ketting & Zoon
Pottebakkerstraat 19
3194 AD Hoogvliet

tel.: 06-15494121
mail: info@vakgarageketting.nl